18.1.2015

- Pientä päivittelyä


Viime viikoilla ei hirveästi ihmeellisiä ole tapahtunut. Joululoman alkupuolen vietin Maspalomasissa, Kanariansaarilla, josta tuleekin ensi postauksessa lisää. Oli muuten lento takaisin päin jouluaattona ja tulin kipeeksi samana päivänä.... lento kuumeessa ja jouluaattona, no ainakin oli vähän erilainen joulu. Säät salli ja oli mukava loma näin tiivistettynä. Tässä nyt viime viikoilta muutamia räpsyjä.

Meidän ihana Maspalomas Princess-hotelli // Uimasta tullut // Uimassa (ylläripylläri) // Yks lemppari illanviettopaikoista oli ehdottomasti irlantilainen baari, Play del Inglesissä
Etelästä olin suunnitellut ostavani laukun ja vastaan tuli kauan haluttu Michael Kors-laukku, mukaanhan sen sitten tuli // Kävin tarkastuttamassa näön joululomalla ja sen verran oli muuttunut, että uudet silmälasit tarvitsin. Nämä kyseiset kehykset ovat Hugo Boss:n // Oltiin yksi päivä käymässä Helsingissä ja olihan sitten pakko yksi suussasulava donitsi vetästä. Harmittelen kovin, sillä Hämeenlinnan uuteen kauppakeskus Goodmanniin oli tulossa Arnolds, mutta jostai syystä ei tullut. // Kävin laittauttamassa kynnet.
Mun ihanuus, Tarzan // Uudelta vuodelta, kuvaa Netan kanssa // Kävimme syömässä loman lopun "kunniaksi" Popinossa, parmankinkku-tomaatti-mozarella-pesto pizza. Kyllä maistui // Ihan ehdoton lemppari sarja Gossip Girlin jälkeen, Drop Dead Diva !!!
Kauan halutut Timberlanditkin, löysivät tiensä mun luokse // Kokeilin yksipäivä kukkaalista tehtyä pizzan pohjaa, kyseinen pizza olikin parempaa kuin osasi kuvitella ja huomattavasti terveellisempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti