19.1.2015

- Maspalomas Princess


Matkasta on niin paljon aiheita, ettei tiedä mistä aloittaa tai no aloitetaampa ihan ensimmäisenä hotellista ja ylipäätänsä matkan alusta. Matkamme oli varattu Finnmatkojen kautta ja lensimme kohteeseen Tui-koneella.

Hotellimme Maspalomas Princess sijaitsi kävelymatkan päässä Maspalomasin rannasta. Hotelli oli mun mielestä älyttömän kiva useiden uima-altaiden ja tekorannat mukaan lukien. Hotellilla oli myös paljon joulukoristeita, joka toi edes vähän joulumieltä. (ensimmäinen kuva, hotelli huoneemme parvekkeen näkymät)
Kyseisessä hotellissa oli mahdollisuus All Inclusivee ja me tietysti otimme sen, sillä olemme kokeeneet sen hyväksi. Pääsee niin helpolla kun saa joka päivä kolmesti seisovasta pöydästä maittavan aamupalan + 2 ruokaa. Lisäksi juomia ja snackeja päivän mittaan, milloin haluaa.  Tässä mm. mun aamupala, illallinen ja jälkkäri.  Ehdoton lemppari syötävä oli erilaiset friteeratut kasvikset ja merenelävät. (friteeratut mustekalarenkaat, nami niitä kaipailen)Tässä nyt vähän esimakua meidän hotellista. (kauheasti kollaaseja, mutta ne ovat niin helpot ja mun mielestä kivempi katsoa, kun sataa kuvaa putkeen.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti